Taxatierapport aanvragen

Korte lijnen, snelle service

Bedankt dat je onze website bezoekt en interesse hebt in ons bedrijf. Wij helpen je graag en streven naar een heldere, laagdrempelige en vlotte communicatie met onze opdrachtgevers. Professionaliteit en passie is ons fundament! 

Een deskundig, transparant, onafhankelijk en professioneel samengesteld taxatierapport komt tot stand door marktkennis, expertise en service. Taxatiehuys De Betuwe zorgt voor een deskundige en vlotte afhandeling. Zo heb je over het algemeen jouw taxatierapport op werkdagen al binnen 48 uur na opname in huis.

Wanneer je bijvoorbeeld gaat verbouwen of een woning hebt gekocht moet je daarvoor vaak een gevalideerd NWWI taxatierapport aanleveren bij je geldverstrekker. Taxatiehuys De Betuwe levert taxatierapporten met maar ook zonder Validatie. De register taxateur zorgt voor professionele rapporten met uitgebreide informatie en foto's. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op. Kijk hiervoor rechtsboven aan deze pagina. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tot 20.00 uur.

ATTENTIE; door de implementatie van het nieuwe taxatierapport model woonruimte oktober 2021 en daaraan gekoppelde nieuwe software kan er vertraging van enkele dagen optreden in de oplevering van het taxatierapport. Onze excuses voor het ongemak. Uiteraard doen wij ons uiterste best om dit te voorkomen. Mocht u vragen hebben daarover of een spoedopdracht hebben laat het ons dan even weten.