Taxeren is onze passie.

Het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed is een ongelooflijk boeiend vak. Het vraagt om specialistische kennis, omdat de omstandigheden vaak complex zijn. Een goed inzicht in de marktwaarde van vastgoed is van groot belang voor strategische beslissingen, zoals bij de aan- of verkoop van vastgoed of voor fiscale doeleinden en (her)financiering.

Bij onze bedrijfsmatige vastgoedtaxaties bieden wij een grondig onderbouwd taxatierapport met een marktwaarde op basis van een comparatieve benadering, gecombineerd met een rekenmethode die door de markt geaccepteerd wordt. We houden daarbij onder andere rekening met diverse factoren, zoals de locatie, de bouwkundige staat, juridische aspecten, kadastrale informatie en bestemmingsplannen.

Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Voor direct contact kun je ook telefonisch of via WhatsApp contact met ons opnemen, via de mogelijkheid rechtsbovenaan de pagina. 

 

Vraag een taxatie aan

 

           

 

Wij verzorgen een taxatierapport bedrijfsmatig vastgoed samen met VC Makelaars. Stationsstraat 74 in Veenendaal en zijn aangesloten bij: