Taxatierapport aanvragen

Korte lijnen, snelle service

Welkom op onze website, waar je meer te weten kunt komen over ons bedrijf en onze diensten. Wij staan voor je klaar met een duidelijke, transparante en snelle communicatie. Ons werk is gebaseerd op professionaliteit en passie!

Als je een taxatierapport nodig hebt, ben je bij Taxatiehuys De Betuwe aan het juiste adres. Wij leveren deskundige, transparante, objectieve, onafhankelijke en professionele taxatierapporten, die voldoen aan de marktstandaarden en jouw wensen. Wij zorgen voor een vlotte afhandeling en leveren jouw taxatierapport binnen ca. 3 werkdagen na de opname.

Of je nu gaat verbouwen, een woning hebt gekocht of een andere reden hebt om je woning te laten taxeren, wij kunnen je helpen met een gevalideerd NWWI taxatierapport of een taxatierapport zonder validatie. Onze register taxateur maakt gebruik van zijn kennis en ervaring om een compleet en betrouwbaar rapport op te stellen, met uitgebreide informatie en foto’s. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens rechtsboven op deze pagina. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tot 20.00 uur.