Kosten

Wij leveren een bureau taxatierapport al vanaf 349,-,- Omdat er veel verschillende soorten huizen zijn en diverse doelen om een taxatierapport op te laten stellen kunnen wij niet elk rapport voor hetzelfde tarief leveren. Rechtsboven in het scherm kunt u eenvoudig contact met ons opnemen op werkdagen van 8.00 - 20.00 uur en zaterdag van 9.00 - 13.00 uur. 

Mail, Whatsapp of Bel gerust. 

De bureauwaardering versus Model taxatierapport Woonruimte
Het model Bureauwaardering gaat naast het Model taxatierapport Woonruimte bestaan. Het is geen vervanging. Een taxatie met een fysieke inspectie blijft de norm. Als een Bureauwaardering volstaat, hoeft er geen Model taxatierapport Woonruimte te worden opgesteld. De Bureauwaardering is goedkoper en sneller. Niet elk object leent zich echter voor een Bureauwaardering. Hoe specifieker en unieker een object, hoe groter de kans dat een Model taxatierapport Woonruimte noodzakelijk is. 

De bureauwaardering kan alleen worden gebruikt voor het verkrijgen of aanpassen van een (hypothecaire) financiering waarbij de **Loan-to-Value niet hoger is dan 90%. 

**Met ingang van 1 januari 2018 mag de maximale hypotheek 100% van de waarde van het huis bedragen. Dit percentage wordt ook wel Loan-toValue genoemd.